We are currently recruiting:

ClassRoleAmount

We aren't recuiting anything specific at the moment.

Antipathy lopettaa toimintansa

 

 

 

 

Antipathy lopettaa toimintansa

 


29.12.2006 se alkoi ja 18.08.2014 se päättyy. Antipathy lopettaa raidaamisen ja aktiivisen pelaamisen.

Itse noin seitsemän vuotta enemmän tai vähemmän mukana olleena tunnetila oli vähintääkin melankolinen tiedon saavuttua ja selvittyä. Monta tuntia tähän on mennyt, mutta aikansa kutakin. Onneksi kilta kuitenkin lopettaa progressin huipulla ja pitkäänhaluttu ja hakattu Garrosh- tappo saatiin taskuun työn kautta. Harmi, että tarina päättyy kuitenkin näin, olisi ollut mukavaa vielä jatkaa pelaamista, koska koin, että meillä oli hyvä porukka kasassa. Toki ymmärrän syyt miksi ihmiset lähtivät ja en syytä tästä ketään muuta kuin ehkä itseäni.

Haluan kiittää erittäin montaa ihmistä, mutta mainitsen tässä vain muutamia, koska lista on erittäin pitkä. 

Nykyiset raidaajat eivät tiedä minkä työn Sentri on tehnyt tämän killan eteen ja iso kiitos kaikesta taustaorganisoinnista kuuluu hänelle. Nettisivut, raidikalenteri ja kaikki muu sen tyylinen on hänen käsialaa. Kiitos sinulle.

 

Kiitos officerit, erityisesti Samuli, "Jessica" ja Niko. Otitte mut messiin takasin SoO:n ja kutsuitte mukaan officer-rinkiin. Oli mukava jälleen kerran tehdä duunia Teidän kanssa ja johtaa tätä porukkaa.

 

Kiitos kaikki MoP:ssa mukana olleet raidaajat ja erityisesti ne jotka olivat mukana Siegessä. Ilman Teitä mikään homma ei rullaisi ja iso kiitos Teille kuuluu näiden vaikeuksien kautta voittoon nouseminen ja Garroshin kaataminen. Välillä usko meinasi horjua varmasti kaikilla, mutta me tehtiin se. Kiitos

 

Ja viimeiseksi, kiitos Fatcopper. 99% teistä ei tiedä, kuka hän on, mutta ilman häntä en olisi ollut tässä messissä.

 

Olen saanut monia uusia ystäviä ja tavannut ihmisiä tämän killan kautta. Toivottavasti myös nämä ystävyyssuhteet säilyvät internetin ja oikean elämän ylin. 

 

Kaikki on sanottu ja kaikki on tehty. Kiitos kaikille ja toivottavasti nähdään joitakin teistä WoD:ssa, omalla kohdalla ainakin kasuaalimmissa merkeissä.

 

TACK!